top of page

4 Redenen waarom Laura kiest voor een platina verlovingsring.

Bijgewerkt op: 8 jan. 2020


platina verlovingsring

Laura wilde graag een handgemaakteverlovingsring in een wit metaal, maar wist nog niet of ze voor witgoud of platina zou kiezen.


Na ons gesprek wist Laura het zeker, het wordt een platina ring.


En wel om deze redenen.


Platina heeft een grijs witte kleur.

Witgoud is een legering en bestaat voor 75% uit zuiver goud, daardoor heeft het een gelige kleur. Witgouden juwelen worden vaak voorzien van een laagje rhodium, maar dat slijt er na verloop van tijd weer af waardoor de gele kleur ook weer terug komt. Platina is van nature een wit metaal en behoud dus altijd zijn kleur.


Platina is hypoallergeen.

Wit-geel en rosé goud zijn legeringen, die bij sommige mensen allergische reacties oproepen. Dat komt dan meestal door de toegevoegde metalen zoals nikkel-koper-zilver-palladium. Platina is dan de oplossing, want platina is namelijk zeer zuiver en hypoallergeen en daardoor uitstekend geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Platina is duurzaam.

Platina is zeer duurzaam, zeer slijtvast waardoor jouw ring veel langer mee zal gaan dan een ring van wit goud. Platina is wel ietsje duurder.


Platina is luxueus.

Platina lijkt het nieuwe symbool van rijkdom te worden, denk maar aan de platina creditcard. Platina is een zeer zeldzaam metaal, maar de grijs witte kleur straalt in combinatie met diamant luxe uit.


Laura is overtuigd, het wordt een platinaverlovingsring die ze heel lang met veel plezier zal kunnen dragen. Ben je ook op zoek naar jouw verlovingsring neem eens een kijkje in mijn portfolio.

 
Comentarios


bottom of page