top of page

Hoe kies ik een perfecte verlovingsring?

Bijgewerkt op: 15 nov. 2022Een huwelijksaanzoek is geen alledaagse gebeurtenis. Het is een uniek moment tussen jullie beiden. Bij dat aanzoek hoort dus ook een perfecte verlovingsring. Laten we samen een ring ontwerpen volgens haar persoonlijke smaak.


Welk edelmetaal kies je.

Ik werk met 7 kleuren goud, platina en zilver, ieder metaal heeft zijn bijzondere eigenschappen uitstraling en prijs.


Kies een mooie diamant of edelsteen.

Traditioneel heeft een verlovingsring 1 centrale steen, maar daar wijk ik graag van af. Laten we samen een ring ontwerpen naar jou wensen. We vergeten de "regels" waaraan een verlovingsring moet voldoen. We maken een ring waarmee je je vriendin ten huwelijk gaat vragen speciaal voor haar. Denk ook eens aan een ander vorm van steen, ovaal, rechthoekig, vierkant of druppelvormig. Een diamant, spinel, topaas, salt and pepper diamant, robijn, safier of een parel er is zoveel mogelijk. Ik help je graag.


De stijl.

Denk ook al eens na over de stijl van de ring. Ga je voor modern, romantisch, klassiek of juist strak. Heel veel om over na te denken. En als laatste.


Wat is je budget.

Niet zo romantisch maar toch belangrijk is je budget. Ik begrijp wel dat dat moeilijk voor je is ,maar een beetje een richting is wel handig. Zowel voor jou als voor mij.


neem een kijkje in mijn portfolio voor ideetjes of kom eens langs, in mijn goudsmid atelier in Antwerpen. Liefst na afspraak.

 
bottom of page